Ποια Είναι τα Θετικά και τα Αρνητικά στο Flat Betting;

669 views 9:55 μμ 0 Comments 11 Μαΐου, 2023
Flat Betting

Αν αν είστε λάτρης του στοιχήματος και χρειάζεστε ένα καλά μελετημένο πλάνο για να παίζετε συνέχεια, χωρίς μεγάλες απώλειες, τότε το Flat Betting είναι σίγουρα η στοιχηματική στρατηγική, που πρέπει να ακολουθήσετε. Είτε στοιχηματίζετε σε ένα πρακτορείο, είτε σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως η 20 Bet, ενημερωθείτε για το Flat Betting και εφαρμόστε το.  

Τι Είναι το Flat Betting;

Το flat betting αποτελεί μία στοιχηματική στρατηγική, στην οποία ο στοιχηματιστής τοποθετεί σε κάθε περίπτωση το ίδιο ποσό σε αποτελέσματα αγώνων, χωρίς να το αλλάζει και να το προσαρμόζει ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις διαφορετικές αποδόσεις. Θέτει, δηλαδή, ένα σταθερό ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα, ανεξάρτητα από το αν κερδίζει ή εάν χάνει. Έστω για παράδειγμα ότι ποντάρετε 10 ευρώ σε κάθε στοίχημα που τοποθετείτε. Με αυτή την τακτική, διατηρείτε τον έλεγχο του ποσού που ποντάρετε και να μειώνετε τον κίνδυνο των μεγάλων απωλειών.

Όπως όλες οι στρατηγικές για το στοίχημα, έτσι και αυτή έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Θετικά του Flat Betting

Flat Betting

Ας ξεκινήσουμε από κάποιες θετικές πλευρές αυτής της στοιχηματικής στρατηγικής:

Απλό και Πρακτικό 

Η εφαρμογή του flat betting δεν απαιτεί να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς ή να χρησιμοποιήσετε συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου, αποτελώντας έτσι μία πιο προσιτή και απλή στοιχηματική στρατηγική. Για αυτό και είναι συνηθισμένο να την προτιμούν νέα άτομα στον χώρο του στοιχήματος ή και παίκτες με ελάχιστη εμπειρία. 

Περιορισμός των Απωλειών 

Η ουσία του Flat Betting είναι να βοηθά στον έλεγχο του ρίσκου και μπορεί να είναι χρήσιμη για τους παίκτες, που προτιμούν μία πιο συνετή προσέγγιση στο στοίχημα.

Έτσι ποντάροντας συνέχεια ένα μικρό σταθερό ποσό, δεν κινδυνεύετε να χάσετε πολλά ακόμα και σε περίπτωση ενός αρνητικού σερί.  

Διατήρηση του Κεφαλαίου

Το flat betting συμβάλλει στο να θέσετε και να διατηρήσετε μία σταθερή βάση στο στοιχηματικό σας κεφάλαιο. Αν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά το κεφάλαιο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε να τοποθετείτε στοιχήματα για περισσότερο καιρό.

Αρνητικά του Flat Betting

Flat Betting

Ας προχωρήσουμε τώρα στα αρνητικά χαρακτηριστικά αυτής της στοιχηματικής στρατηγικής:

Απουσία Μεγάλων Κερδών

Αυτή η στρατηγική είναι συχνά αντίθετη με τον τρόπο του προοδευτικού συστήματος στοιχήματος, όπου το ποντάρισμα αυξάνεται ή μειώνεται βάσει των αποτελεσμάτων. Το flat betting έχει σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρει ένα σταθερό και μικρό κέρδος με ελαφριές απώλειες. Ακολουθώντας, λοιπόν, τη συγκεκριμένη τακτική, έχετε μία σταθερότητα στις απώλειες, όμως ταυτόχρονα θυσιάζετε το να βγάλετε μεγαλύτερα και περισσότερα κέρδη. Με άλλα λόγια, ακόμα και αν πιάνετε ένα στοίχημα, τα κέρδη συνήθως θα είναι μικρά. 

Αναντιστοιχία Κινδύνου-Κέρδους

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Flat Betting δεν εγγυάται κέρδη και δεν αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας στο στοίχημα. Οπότε, όχι μόνο δε μειώνετε τον κίνδυνο να χάσετε ένα στοίχημα, αλλά και σε περίπτωση, που τελικά κερδίσετε, τα ποσά είναι μικρά. Έτσι, ουσιαστικά, υπάρχει μία αναντιστοιχία ανάμεσα στο ρίσκο και την ανταμοιβή, που προσφέρεται. 

Το συμπέρασμα είναι ότι η εφαρμογή του flat betting είναι ένα νόμισμα, που έχει δύο όψεις. Δηλαδή, υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία, που επιτρέπουν στους παίκτες τον περιορισμό των πιθανών απωλειών, αλλά ταυτόχρονα είναι και φανερό ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερα κέρδη. Οπότε, το καλύτερο είναι κανείς να επιλέγει τις στοιχηματικες του στρατηγικές με βάση τα δικά του κριτήρια και προτιμήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *