Αναθεώρηση Lost Island – Είναι καλός κουλοχέρης για παιχνίδι;

201 views 8:02 μμ 0 Comments 12 Φεβρουαρίου, 2023
Αναθεώρηση Lost Island

Το Lost Island είναι ένας διαδικτυακός κουλοχέρης από τη NetEnt αφιερωμένος στους αρχαίους πολιτισμούς των Ινδών και τους θησαυρούς τους. Ο σχεδιασμός του κουλοχέρη αντιστοιχεί στο δεδομένο θέμα και οι εικόνες διαφόρων τεχνουργημάτων και διακοσμήσεων που κατασκευάστηκαν από τους αρχαίους Ινδούς χρησιμοποιούνται ως σύμβολα με υψηλές απολαβές. Η μουσική συνοδεύει τέλεια το γενικό θέμα του κουλοχέρη. Για σύμβολα που πληρώνουν λιγότερο, λαμβάνονται τυπικές τιμές πόκερ από 10 έως Άσο.

Προδιαγραφές Lost Island

1) RTP – 96,4%;

2) Μέγεθος γηπέδου – 3×5.

3) 20 σταθερές γραμμές πληρωμής.

4) Λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Κανονική λειτουργία παιχνιδιού

Κανονική λειτουργία παιχνιδιού

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης Lost Island παίζεται σε έναν αγωνιστικό χώρο με κελιά συμβόλων 3×5 κατά μήκος 20 σταθερών γραμμών πληρωμής, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν τον αριθμό τους. Υπάρχει επίσης ένα σύμβολο “wild”, το οποίο αντικαθιστά οποιοδήποτε σύμβολο εκτός από το μπόνους, και το σύμβολο “Scatter”, το οποίο είναι σύμβολο μπόνους και είναι φτιαγμένο με τη μορφή εικόνας χρυσού κοσμήματος με πολύτιμους λίθους.

Καθώς το παιχνίδι έχει RTP 96,4% οι παίκτες θα πρέπει να αναμένουν να κερδίζουν συχνά, αλλά οι πληρωμές θα είναι μικρές. Γενικά, το δεδομένο RTP είναι αρκετά τυπικό για την πλειονότητα των κουλοχέρηδων.

Αυξημένοι πολλαπλασιαστές

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του κουλοχέρη είναι οι αυξημένοι πολλαπλασιαστές των πιθανών κερδών. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής είναι x5 και εξαρτάται από τον αριθμό των συμβόλων “μπαλαντέρ” που έχουν προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια ενός κανονικού παιχνιδιού, μπορούν να πέσουν έως και 5 «μπαλαντέρ» στον αγωνιστικό χώρο, ένα σε κάθε τροχό, μετά τον οποίο θα υπολογιστεί ο πολλαπλασιαστής νίκης και στη συνέχεια, σύμφωνα με τον πολλαπλασιαστή, η νίκη θα καταβληθεί στον παίκτη.

Λειτουργία παιχνιδιού μπόνους

Λειτουργία παιχνιδιού μπόνους

Η λειτουργία μπόνους παιχνιδιού για τον κουλοχέρη Lost Island αντιπροσωπεύεται από δωρεάν περιστροφές. Για να τα αποκτήσει, ο παίκτης πρέπει να πάρει 3 σύμβολα «Scatter» στους κυλίνδρους. Όσο περισσότερα τέτοια σύμβολα παίρνει ένας παίκτης, τόσο περισσότερες δωρεάν περιστροφές παίρνει:

1) 3 σύμβολα «Scatter» – 10 δωρεάν περιστροφές.

2) 4 σύμβολα «Scatter» – 20 δωρεάν περιστροφές.

3) 5 σύμβολα «Scatter» – 30 δωρεάν περιστροφές.

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, ένα σύμβολο “wild” θα στερεωθεί στο μεσαίο κύλινδρο στη μέση, το οποίο θα βρίσκεται σε αυτό το μέρος μέχρι το τέλος της λειτουργίας μπόνους και θα δίνει στον παίκτη έναν αρχικό πολλαπλασιαστή x1. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των δωρεάν περιστροφών είναι ότι τα σύμβολα “μπαλαντέρ” που προσγειώνονται στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να καταλαμβάνουν πλήρως τον κύλινδρο, δίνοντας στους παίκτες περισσότερα κέρδη από ό,τι στη συνηθισμένη λειτουργία.

Η κατώτατη γραμμή

Βασικά, ο κουλοχέρης θα αρέσει σε κάθε παίκτη που αναζητά ψυχαγωγία και θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο. Με τη δυνατότητα μιας λειτουργίας μπόνους, θα μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα κέρδη. Ο συνολικός σχεδιασμός της υποδοχής είναι επίσης ωραίος και ενδιαφέρον.

Εάν δεν επιθυμείτε να ρισκάρετε πραγματικά χρήματα, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να εισέλθετε σε λειτουργία επίδειξης. Με αυτό, θα αποκτήσετε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της υποδοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *