Οι καλύτερες μέθοδοι αθλητικών στοιχημάτων

191 views 8:11 μμ 0 Comments 12 Νοεμβρίου, 2022
Οι καλύτερες μέθοδοι αθλητικών στοιχημάτων

Προφανώς, δεν υπάρχει αλάνθαστη μέθοδος για να κερδίσετε όλα τα αθλητικά στοιχήματα. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετές στρατηγικές που χρησιμεύουν όχι μόνο στην αύξηση των κερδών μακροπρόθεσμα αλλά και στον περιορισμό τυχόν απωλειών που θα πρέπει να υποστεί ο παίκτης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο στοίχημα. Σε αυτό το τελευταίο μέρος του οδηγού μας, θα προσπαθήσουμε να αναφερθούμε λεπτομερώς σε ορισμένες από τις μεθόδους αθλητικών στοιχημάτων που προτείνουμε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, προσπαθώντας πάντα να ορίσετε υπεύθυνα τα ποσά των αποδόσεων. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε τη μέθοδο Masaniello και τη μέθοδο 1-2, που είναι και τα δύο εξαιρετικά συστήματα για να κερδίζετε στοιχήματα!

Κερδισμένα στοιχήματα με τη μέθοδο 1-2

Κερδισμένα στοιχήματα

Η μέθοδος 1-2 είναι ένα από τα στοιχηματικά κόλπα ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούνται από τους παίκτες για την αύξηση των κερδών. Αυτοί οι τύποι στοιχημάτων μπορούν να προσφέρουν πολύ καλή απόδοση σε αυτό που έχετε παίξει, καθιστώντας τα πολύ κερδοφόρα μακροπρόθεσμα. Το σύστημα αποτελείται από στοιχήματα σε διπλή ευκαιρία 1-2 και ζυγό, με δύο διαφορετικά στοιχήματα. Με τον όρο «ζυγός» σε αυτή την περίπτωση εννοούμε την πρόβλεψη που αφορά το ζυγό άθροισμα τερμάτων του αγώνα (δηλαδή 0-0, 2-0, 0-2, 1-1, 2-2, 3-3, 4-0, 3-1, 1-3) και πάει για το σύμβολο Χ. Για το λόγο αυτό, αυτή η μέθοδος παίζεται συχνά σε ένα σύστημα με πολλαπλάσια, εξασφαλίζοντας ουσιαστική απόδοση σε όσους παίζουν.

Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί η μέθοδος 1-2. Πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε τις πιθανότητες όπου η διπλή ευκαιρία 1-2 πληρώνει γύρω στο 1,30. την ίδια στιγμή η ισοπαλία θα πρέπει να είναι γύρω στο 1,80. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να παίξετε σε 6 αγώνες (προφανώς να είστε προσεκτικοί με την επιλογή, είναι απαραίτητη η ελάχιστη μελέτη των αγώνων που εξετάζονται) τόσο στο διπλό 1-2 όσο και στην ισοπαλία, χτίζοντας ένα σύστημα 64 στηλών. Αναγκαστικά, θα έχετε μια νικητήρια στήλη , καθώς κάθε ομάδα μπορεί εναλλάξ να κερδίσει ή να ισοφαρίσει. Μια μέθοδος που επιτρέπει να πραγματοποιηθούν δύο προϋποθέσεις.

Εάν ένα παιχνίδι τελειώσει με μία από τις ομάδες να κερδίζει και με ένα ζυγό άθροισμα τερμάτων (π.χ. 2-0 , 3-1 ή 4-0), οι προβλέψεις θα ισχύουν και οι δύο: κάθε σωστό 1-2 θα διπλασιάζει τις νικητήριες στήλες. Συνεχίζοντας στο παράδειγμα θα μπορούσαμε να εξετάσουμε άλλα σενάρια. Η νίκη ακούγεται εύκολη, αλλά δεν είναι: στην πραγματικότητα, υπάρχει πιθανότητα να χάσετε εάν προκύψουν ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, εάν όλοι οι αγώνες τελείωσαν με αποτέλεσμα 1-0, θα έχετε μόνο μία νικητήρια στήλη (απώλεια κεφαλαίου). Με πέντε 1-0 και ένα 2-0 το ίδιο. ομοίως, με τέσσερα 1-0 και δύο 2-0.

Όπως είδαμε, αυτό το σύστημα δεν είναι χωρίς κρίσιμα σημεία, ιδιαίτερα για λιγότερο έμπειρους χρήστες που μπορεί να βρουν πολύπλοκο τον τρόπο παιχνιδιού ή για εκείνους που έχουν κάποια δυσκολία με μια πιο σοβαρή μαθηματική προσέγγιση.

Μέθοδος Masaniello

Μέθοδος Masaniello

Σε αυτή την ενότητα του σεμιναρίου μας σας παρουσιάζουμε τη μέθοδο Masaniello. Αυτό το εργαλείο διαχείρισης ποσών καθιερώθηκε από την εφεύρεσή του ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος για την απόκτηση χρημάτων από αθλητικά στοιχήματα από μια μαθηματική μέθοδο. Για όσους έχουν ήδη καλή γνώση του στοιχήματος, είναι πιθανό να έχετε ακούσει στο παρελθόν για τη μέθοδο Masaniello: είναι ένα μαθηματικό μοντέλο βασισμένο σε φύλλα Excel που αναπτύχθηκε το 2002 από τους Massimo Mondò και Ciro Masaniello.

Αφού ρυθμίσετε τις 4 μεταβλητές, χάρη στο υπολογιστικό φύλλο του Excel, αυτό το σύστημα σάς επιτρέπει να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα επενδύσετε στην επιλεγμένη σειρά εκδηλώσεων και να ξέρετε ποιο θα είναι το τελικό κέρδος. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε γεγονότα που δεν λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα: αυτό συμβαίνει γιατί, εάν οι προβλέψεις που έχουμε εισάγει περιέχουν περισσότερα σφάλματα από αυτά που έχουμε προβλέψει, μπορούμε πάντα να “προσαρμόσουμε” το στοίχημά μας αλλάζοντας το μέγεθος του στοιχήματα και επιμήκυνση της σειράς.

Για να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Masaniello, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν αρχικό προϋπολογισμό και, στη συνέχεια, να επιλέξετε τα γεγονότα στα οποία θα στοιχηματίσετε, επιλέγοντας τις μέσες αποδόσεις και τον αριθμό των γεγονότων. Μετά από αυτό θα πρέπει να ορίσετε ένα περιθώριο σφάλματος: κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος, θα μπορείτε να υπολογίσετε το ποσό που πρέπει να επενδύσετε για να έχετε ένα περιθώριο κέρδους. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα δεδομένα στο φύλλο Excel, το οποίο συλλέγει τον προϋπολογισμό, τους επιλεγμένους αγώνες και τις πιθανότητες. Τώρα, θα μπορείτε να μάθετε τα κέρδη που μπορείτε να επιτύχετε, λαμβάνοντας υπόψη τον υπολογισμό του πόσα μπορείτε να επενδύσετε στην εκδήλωση. Τέλος, μην ξεχάσετε να προσαρμόσετε ξανά την πρόοδο σε περίπτωση που δεν έρθουν τα αποτελέσματα: η μέθοδος που εξετάσαμε είναι πολύ ελαστική και θα σας επιτρέψει να την τροποποιήσετε κάνοντας κλικ στο “Επέκταση προόδου” στο Excel.

Φτάνουμε τώρα σε ένα ερώτημα που σίγουρα ενδιαφέρει την πλειοψηφία των Ιταλών παικτών: μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Masaniello σε σχέση με τα στοιχήματα ποδοσφαίρου; Η απάντηση είναι αναμφίβολα καταφατική. Αυτή η μέθοδος γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και ως εκ τούτου το πρώτο άθλημα για το οποίο σχεδιάστηκε είναι ακριβώς το παιχνίδι που αγαπούν περισσότερο οι Ιταλοί και για αυτό το λόγο είναι επίσης κατάλληλο για παιχνίδια προβλέψεων με τρία πιθανά αποτελέσματα (το κλασικό 1Χ2).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *