Κέρδη από αθλητικά στοιχήματα: οι καλύτερες μέθοδοι

179 views 8:08 μμ 0 Comments 12 Δεκεμβρίου, 2022
Κέρδη από αθλητικά στοιχήματα

Αφού συνοψίσουμε ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε, μπορούμε να προχωρήσουμε στις πρακτικές πτυχές του οδηγού μας, δείχνοντάς σας μερικά κόλπα για να κερδίζετε στοιχήματα. Σε αυτή την ενότητα θα δούμε πρώτα πόσα μπορείτε να κερδίσετε από τα αθλητικά στοιχήματα και στη συνέχεια θα συζητήσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να κερδίσετε στοιχήματα.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από τα αθλητικά στοιχήματα;

Έχετε αναρωτηθεί αρκετές φορές πώς να κερδίσετε χρήματα από το στοίχημα; Ένας από τους λόγους που διαβάζετε αυτόν τον οδηγό είναι η ιδέα ότι τα σημαντικά κέρδη μπορούν να προέλθουν από το στοίχημα. Αν και οι έμπειροι παίκτες έχουν ως μοναδική πηγή εσόδων το αθλητικό στοίχημα, πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι είναι λίγοι. Ας δούμε πρώτα πώς διαβάζουμε τις αποδόσεις στοιχημάτων, καθώς αυτές μπορούν να γραφτούν με τρεις τρόπους: Αγγλικά, Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα. Χρησιμοποιούμε το ευρωπαϊκό σύστημα, με τις πιθανότητες να εκφράζονται σε δεκαδική μορφή. Δείτε πώς είναι οργανωμένα:

  • Ευρωπαϊκές αποδόσεις: δεκαδικοί αριθμοί (1,50 ή 2, για παράδειγμα).
  • Αγγλικά ποσοστώσεις: κλασματικοί αριθμοί
  • Αμερικάνικες αποδόσεις: προηγείται ένα πρόσημο σε σχέση με το πόσα θα μπορούσατε να πάρετε ποντάροντας 100.

Αυτό είναι όσον αφορά τους ορισμούς. Σε πρακτικό επίπεδο τα πράγματα ακολουθούν αυτόν τον δρόμο: εάν συλλογιστούμε με το ευρωπαϊκό σύστημα θα έχουμε:

(ποσό που στοιχηματίστηκε x πιθανότητες του στοιχήματος) – ποσό που στοιχηματίστηκε = πιθανά καθαρά κέρδη

έτσι, για παράδειγμα: 10 x 2,5 = 25 – 10 = 15. Αν ποντάρουμε 10 ευρώ σε ένα γεγονός που δίνεται στο 2,5, θα κερδίσουμε 25 ευρώ, 15 καθαρά από το ποσό που παίχτηκε.

Πώς να κερδίσετε σε ζωντανά στοιχήματα;

ζωντανά στοιχήματα

Ένας άλλος τύπος στοιχημάτων που μπορούν να γίνουν είναι τα στοιχήματα ζωντανής ροής. Στο αθλητικό στοίχημα, είναι δυνατό να προβλέψουμε την έκβαση ενός γεγονότος πριν αυτό ξεκινήσει, όπως αναλύσαμε νωρίτερα. Ωστόσο, έχουμε επίσης την επιλογή να το κάνουμε κατά τη διάρκεια της ίδιας της διοργάνωσης , κάνοντας χρήση των ζωντανών στοιχημάτων. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί αυτό.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του κλασικού στοιχήματος και του ζωντανού στοιχήματος είναι ο χρόνος που είναι διαθέσιμος σε όσους θέλουν να στοιχηματίσουν. Στο κλασικό στοίχημα μπορείτε να αφιερώσετε ώρες μελετώντας, σκεφτόμενοι πιθανά σενάρια, διαβάζοντας στατιστικά και οτιδήποτε άλλο. Στο live στοίχημα, από την άλλη, πρέπει να πάρεις αποφάσεις σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, ακριβώς επειδή παίζετε ενώ το γεγονός είναι σε εξέλιξη, οι αποδόσεις και τα ίδια τα στοιχήματα αλλάζουν πολύ συχνά την αξιολόγησή τους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κάνετε κλικ και να επιβεβαιώσετε το στοίχημα που σκοπεύετε να τοποθετήσετε με το σωστό timing, διαφορετικά μπορεί να δείτε τις αποδόσεις να πέφτουν ή και να εξαφανίζονται.

Αν σας αρέσει η ιδέα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ομάδα ενώ στοιχηματίζετε, επιλέξτε από τους καλύτερους bookmakers που προσφέρουν δωρεάν ζωντανή ροή, όπως η εφαρμογή William Hill και η εφαρμογή Sisal Matchpoint

Πάντα κερδίζοντας στο στοίχημα: Μύθος ή πραγματικότητα;

Πάντα κερδίζοντας στο στοίχημα

Το να βιώνεις τη συγκίνηση της νίκης ενός αθλητικού στοιχήματος είναι ένα ιδιαίτερα καλό συναίσθημα. Για να πετύχεις μια πρόβλεψη, όμως, δεν αρκεί μόνο να είσαι καλός, αλλά είναι απαραίτητο να σε βοηθάει η τύχη. Βέβαια, οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος ξέρουν πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Χρησιμοποιώντας λίγη κοινή λογική και επιδεικνύοντας τις ικανότητές σας, με πολλή υπομονή θα μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσετε τα μπόνους που διατίθενται από τα διάφορα bet365 και SNAI.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *